Nabídka práce cukrář

Práce cukráře je výroba cukrářských výrobků, těst, zmrzlin a čokoládových výrobků podle předepsaných postupů. Cukrář přijímá a skladuje suroviny, které zpracovává v základní cukrářské produkty – těsta a polotovary, ze kterých vyrábí tvarováním, pečením, plněním, zdobením a dalšími postupy cukrovinky. Profese zahrnuje i testování a ochutnávání hotových výrobků, jejich balení a skladování. Cukráři také vytvářejí nové druhy cukrovinek, například změnou ingrediencí, nebo postupů.

  • Cukrář/ka / Cukráři (kromě šéfcukrářů)

    Místo výkonu práce: Ruská č.p. 791/43, Děčín IV-Podmokly, 405 02 Děčín 2 Pondělí - pátek. Pouze ranní směna. Nástup možný ihned. Požaduejme vyučení nebo praxi v oboru. Kontaktní osoba: Kudrhalt Petr, tel.: 60820089 ...

  • Cukráři (kromě šéfcukrářů)

    První kontakt e-mailem: cukrarnabrno@gmail.com Místo výkonu práce: Brno Požadavky: ŘP sk. B, výhodou znalost AJ a RJ Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou

  • Cukrářka, pracovnice do cukrárny - výroby / Cukráři (kromě šéfcukrářů)

    První kontakt: e-mailem jana.divisova@diam.cz nebo telefonicky. Požadujeme: potravinářský průkaz, spolehlivost, zodpovědnost. Pracovní poměr na dobu určitou (6 měsíců). Po zapracování doba neurčitá. Pracoviště: Cukrá ...

  • Cukrář/cukrářka / Cukráři (kromě šéfcukrářů)

    První kontakt: telefonicky, e-mailem nebo osobně po domluvě -schopnost samostatné práce -vysoké pracovní nasazení Zaměstnanecké výhody: po dohodě Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou. Místo výkonu práce: Mo ...

  • Cukrář-ka / Cukráři (kromě šéfcukrářů)

    První kontakt se zaměstnavatelem osobně na pracovišti!

  • Cukrář-cukrářka / Cukráři (kromě šéfcukrářů)

    Informace podá pan Vít Kůrka na tel. 702 477 457, e-mail: cukrarna.podzamkem@seznam.cz

  • cukrář/cukrářka / Cukráři (kromě šéfcukrářů)

    samostatnost, kreativnost, spolehlivost. Možnost i zkráceného úvazku. Způsob kontaktování zaměstnavatele: telefonicky domluvit osobní návštěvu.

  • Cukrář/ka / Cukráři (kromě šéfcukrářů)

    Kontakt: Demková Michaela Bc., tel.: 735 750 410, e-mail: demkova@bohemia-lazne.cz (7,00 -14,00 hod) Uvedená mzda + prémie podle počtu vyrobených zákusků (v procentech), Vyučení v oboru + 5 let praxe, pracovní doba: 6.0 ...

  • Dělník potravinářské výroby tyčinek / Výrobci cukrovinek

    Jedná se o práci na výrobní lince v nepřetržitém provozu. Omezená možnost ubytování zaměstnanců. Nabízíme: stravenky, možnost nákupu surovin za zvýhodněných podmínek.

  • Cukrář/ka / Cukráři (kromě šéfcukrářů)

    POŽADAVKY: vzdělání vyučení v oboru, praxe v oboru POPIS PRÁCE: PP na dobu určitou s možností prodloužení, nástup možný ihned ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: benefity, důchodové připojištění, stravování za zvýhodněné ceny, nákup v ...

  • Pracovník/nice do cukrářské výroby / Cukráři (kromě šéfcukrářů)

    MÍSTO VÝKONU PRÁCE: Prokopská č.p. 287, 565 01 Choceň NÁSTUP MOŽNÝ IHNED POŽADUJEME: - vyučení v oboru výhodou, není podmínkou - zodpovědnost, zručnost, spolehlivost, ochotu učit se nové věci NABÍZÍME: - finanční post ...

  • Curkář/ka / Cukráři (kromě šéfcukrářů)

    Pracovní doba: jedna směna 5:00 - 13:00 hod. + 1x za 14 dní sobota. Náplň práce: výroba klasických zákusků a dortů. Požadavky: samostatnost. První kontakt: Karas Zdeněk, tel.: 602 270 658 A DOMLUVIT SI SCHŮZKU. ...

  • Cukrář/ka / Cukráři (kromě šéfcukrářů)

    CUKRÁŘ/KA Požadavky: - výroba a zdobení dortů - praxe výhodou - cit pro detail HLÁSIT SE: Pavel Mrštík tel.: 728 643 773 volat pracovní dny od 9.00 do 11h nebo od 14.00 do 17.00 hod., email: cukrarna-pekarna@mipomarket. ...

  • Cukrář / Cukráři (kromě šéfcukrářů)

    hledáme spolehlivý a zodpovědný přístup k práci, pečlivost a samostatnost, zručnost, praxe v oboru výhodou, zdravotní průkaz podmínkou.

  • Cukrář/ka / Cukráři (kromě šéfcukrářů)

    CIZ Pracovní doba: 1směna od 4:00 do 12:30 hod. (Po-Pá) Požadujeme: vyučení v oboru, manuální zručnost; praxe vítána. První kontakt na tel. 382 215 045 - kancelář (domluvit si schůzku) nebo na e-mail: gaigher@gaigher. ...

  • Pomocná síla v cukrářské výrobě / Výrobci cukrovinek

    CIZ Pracovní doba: 1směna v době od 4:00 do 12:30 hod. Požadujeme: vyučení v oboru výhodou, praxe v oboru výhodou, manuální zručnost, dobrý zdravotní stav. První kontakt na tel. 382 215 045 - kancelář (domluvit si schůzk ...

  • Cukrář/ka / Cukráři (kromě šéfcukrářů)

    Pracovní místo vyhrazeno zaměstnavatelem pro osoby se zdravotním postižením. Úvazek 20 nebo 30 hod/týden. Výroba cukrářských výrobků, výrobků studené kuchyně. Požadavky: vyučení v oboru. Pracovní doba od 7:00 dle dohodnu ...

  • Výrobci cukrovinek / Výrobci cukrovinek

    Místo výkonu práce Pardubice Náplň práce: odběr finálních výrobků z linky, ukládání do regálů, kontrola a balení Rozvržení směn: 6.00 - 14.00 14.00 - 22.00 22.00 - 6.00 Požadujeme manuální zručnost První kontakt telefoni ...

  • Cukrář / ka / Cukráři (kromě šéfcukrářů)

    ZK CZ-ISCO 75122 Cukráři (kromě šéfcukrářů) AKTUALIZACE 27.9.2019 První kontakt telefonický, písemný !!! - telefonicky na tel. čísle 606 753 155 (Michal Dolejší) - písemně na e-mail: personalni@priessnitz - osobní schůz ...

  • Cukrář / ka / Cukráři (kromě šéfcukrářů)

    PKZ CZ-ISCO 75122 Cukráři (kromě šéfcukrářů) AKTUALIZACE 27.9.2019 První kontakt telefonický, písemný !!! - telefonicky na tel. čísle 606 753 155 (Michal Dolejší) - písemně na e-mail: personalni@priessnitz - osobní schů ...


-