Nabídka práce v obci Otvice

  • Manikér/ka, pedikér/ka / Manikéři a pedikéři

    V případě zájmu nás kontaktujte: - osobně vždy v PÁ od 15:00 do 17:00 hod na adrese výkonu práce, životopis s sebou - emailem na: [email protected], zašlete životopis - telefonicky na tel.č. 608 208 888, domluvit pohovor ...

  • Kuchařka /kuchař / Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

    V případě zájmu volat na tel.č.: 739 457 050 a domluvit pohovor.

  • pomocná síla / Pomocníci v kuchyni

    V případě zájmu zaslat strukturovaný životopis na email: [email protected] nebo volat na tel.č.: 775 320 474 a domluvit pohovor Náplň práce - pomocná síla v restauraci rychlého občerstvení AZAD KEBAB, úklid, krájen ...

  • Pomocní kuchaři / Pomocní kuchaři

    V případě zájmu zaslat strukturovaný životopis na email: [email protected] nebo volat na tel.č.: 775 320 474 a domluvit pohovor Náplň práce - pomocný kuchař v restauraci rychlého občerstvení AZAD KEBAB, krájení zel ...

  • pomocná síla / Pomocníci v kuchyni

    V případě zájmu zaslat strukturovaný životopis na email: [email protected] nebo volat na tel.č.: 775 320 474 a domluvit pohovor Náplň práce - pomocná síla v restauraci rychlého občerstvení KEBAB, úklid, krájení zel ...

  • Pomocní kuchaři / Pomocní kuchaři

    V případě zájmu zaslat strukturovaný životopis na email: [email protected] nebo volat na tel.č.: 775 320 474 a domluvit pohovor Náplň práce - pomocný kuchař/kuchařka v restauraci rychlého občerstvení KEBAB, Požadu ...

  • Pracovníci ve výrobě - plniči, etiketovači / Ruční baliči, plniči a etiketovači

    V případě zájmu zaslat strukturovaný životopis na email: [email protected] Požadujeme - znalost německého nebo ruského jazyka výhodou (pro komunikaci), zkušenosti s plněním kapalných náplní výhodou (e-liquidy) ...

  • Pomocníci v kuchyni / Pomocníci v kuchyni

    Doporučenku ÚP uplatnit u zaměstnavatele po předchozí telefonické domluvě na č. 608 141 933 vždy v Pa od 15,00 - 20,00 hod. (životopis s sebou) nebo se dostavte k osobnímu pohovoru každý pátek pd 16,00 - 17,00 hod. (živo ...

Okres:

Kraj: