Pekař / Pekařka - mísič / mísička, vedoucí směny / Pekaři
Informace o nabídce práce:
1. kontakt - životopis pošlete na [email protected] a uveďte název pozice "pekař/mísič". Tel. kontakt 775 560 521 (Po-Pá 8-15 hod.).Hledáme pracovníka na pozici pekař mísič-vedoucí směny do rodinného pekařství v Ostravě-Hrabůvce.
Jednosměnný provoz, odpolední směny (16:00-24:00). Mzda 26 až 43 tis Kč (po zaučení, v závislosti na vedení směn a měsíčním výkonu).
Co Vám nabízíme
- 5 týdnů dovolené
- stravenkový paušál cca 1 500 Kč měsíčně (70 Kč za odpracovanou směnu)
- možnost levného ubytování v blízkosti zaměstnání, bez dojíždění
- další zaměstnanecké benefity
- perspektivní zaměstnání v úspěšné firmě
- možnost kariérového postupu
- zázemí stabilní rodinné společnosti
- dobrý pracovní tým a příjemné pracovní prostředí
Co u nás budete dělat?
- organizace výroby a vedení pracovního kolektivu výrobní směny
- zodpovědnost za kvalitu výroby pekařského sortimentu
- navažování a zpracování surovin dle podkladů pro výrobu a technologických postupů
- příprava veškerých druhů těst
- obsluha souvisejících strojů a zařízení
- strojové a ruční dělení těst a tvarování výrobků
- průběžná spolupráce s obsluhou pece a ostatními pracovníky výroby a spolupráce s expedicí
Co musíte znát, mít a umět?
- praxe v oboru podmínkou
- organizační schopnosti
- manuální zručnost
- smysl pro pořádek
- bezúhonnost
- zodpovědnost a spolehlivost.
http://www.seval.cz/zamestnani/
Co požadujeme?
minimální požadované vzdělání: | Nižší střední |
Co nabízíme?
zaměstnavatel: | SEVAL spol.s r.o., IČ: 41034431 |
adresa pracoviště: | Na Fojtství 1558/3, Ostrava - Hrabůvka, 70030, Česko |
mzda (plat): | 26 000 Kč až 43 000 Kč |
typ pracovního úvazku: | HPP |
typ pracovní smlouvy: | |
směnnost: | jednosměnný provoz |
datum zveřejnění nabídky práce: | 05. 12. 2023 |
datum nástupu: | nástup ihned, nebo co nejdříve |
benefity: |
|
Sdílejte tuto nabídku práce:
Hledejte podobné nabídky práce:
Odpověď na nabídku práce
Kontaktní osoba: | Michaela Hepová |
Telefonní číslo: | 775 560 521 |
Email: | [email protected] |