Kuchař/číšník / Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Informace o nabídce práce:
Na poloviční úvazek hledáme samostatného, ambiciózního a kreativního zaměstnance na post Kuchař/číšník. Hlavní sezona jsou podzim a jaro. Volné víkendy, 3 týdny dovolená přes Vánoce a Silvestra a 2 týdny přes letní prázdniny. Část pracovních povinností je možné vykonávat z domu (plánování, kalkulace, nákupy atd.). Vhodné pro komunikatvní přátelské osobnosti, které mají rády lidi. Jedná se o sdílené pracovní místo pro dva poloviční úvazky, zaměstnanci si rozvrh služeb plánují s ohledem na svoje potřeby (work-life balance) s minimálně týdenním předstihem. Uživatelské IT dovednosti nutností, práce s moderními technologiemi.POŽADAVKY: vzdělání vyučení, samostatnost, cílevědomost, kreativita, komunikativní a přátelský přístup, uživatelské IT dovednosti podmínkou-práce s moderními techologiemi, znalost AJ
POPIS PRÁCE: PP na dobu určitou 2 rok, zkrácený úvazek 20 hod/týden, vhodné i pro absolventy, pracovní doba Po-Pá, víkendy volné
ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: 3 týdny dovolené přes Vánoce a na Silvestra, 2 týdny dovolená během letních měsíců, možnost vykonávat část práce z domu, podíl z tržeb, penzijní připojištění
KONTAKT: Adámková Nikol, tel.: 774 904 663, e-mail: [email protected], v případě zájmu zašlete strukturovaný životopis na uvedený e-mail, zaměstnavatel upřednostňuje kontakt elektronickou formou přes e-mail
Co požadujeme?
praxe a zkušenosti: |
|
jazyky: |
|
minimální požadované vzdělání: | Střední odborné (vyučen) |
Co nabízíme?
zaměstnavatel: | 3Dchilli s.r.o., IČ: 04118341 |
adresa pracoviště: | náměstí Svobody 22/17, Vyškov - Vyškov - Dědice, 68201, Česko |
mzda (plat): | 18 900 Kč až 30 000 Kč |
typ pracovního úvazku: | VPP |
typ pracovní smlouvy: | |
směnnost: | dvousměnný provoz |
datum zveřejnění nabídky práce: | 05. 01. 2024 |
datum nástupu: | nástup ihned, nebo co nejdříve |
benefity: |
|
vhodné pro: |
|
Sdílejte tuto nabídku práce:
Hledejte podobné nabídky práce:
Odpověď na nabídku práce
Kontaktní osoba: | Nikol Adámková |
Telefonní číslo: | 774 904 663 |
Email: | [email protected] |